Časovi orijentalnog plesa za trudnice, one koje hoće to da postanu, i one koje žele da povrate svoje telo od ranije

Početna/U medijima/Časovi orijentalnog plesa za trudnice, one koje hoće to da postanu, i one koje žele da povrate svoje telo od ranije

Nudim vam da nas potražite već od 1. Septembra ponedeljkom i petkom od 12h i 13h, u Funfit Club-u, Kralja Milana 4 (pored Terazija). Slobodno povedite dete sa sobom na časove!

Slobodno mi šaljite pitanja ili komentare ako ih budete imale.

Devojke, želite li da upoznate tajne srećnog, zadovoljnog, zabavnog i sexy drugog stanja (već tri za mene)? Možete misliti, veliki deo se događa u glavi, ali ne i sve…

Imala sam dvostruko iskustvo majčinstva – u Francuskoj i Srbiji, ali mogu da vam kažem, da i pored sve moje sreće što sam među vama, zahvaljujem nebu što sam započela svoju karijeru Majke negde drugde !!!

Od kada je moj stomak počeo da se primećuje, gledali su me kao « alijena », jako simpatičnog, sigurno, ali potpuno nesvesnog! Shvatila sam, ja koja sam čekala treće dete (!) i ponašala se istovetno kao u prethodnim trudnoćama, aktivna od prvog do poslednjeg dana, puna energije i entuzijazma, do koje mere smo Srpkinje i ja bile kulturološki različite.

Iznela sam na svet, u roku, bebu u punoj formi, mirnu i spokojnu, koja je mogla da me prati svuda i koja je postala jedno radoznalo, druželjubivo i otvoreno dete.

U nekoliko tačaka evo prednosti praktikovanja orijentalnog plesa tokom i odmah nakon trudnoće:

  • Tera vas da izađete iz kuće i da se sredite za taj rendez-vous ispred ogledala. Orijentalni ples voli i poštuje obline, i njegovo praktikovanje će sprečiti da se te obline pretvore u neželjeni teret.
  • Daje vam prostora da se usudite da nosite kostime princeza iz Hiljadu i jedne noći, udobnih, koji i ulepšavaju vaše telo koje se menja. To je momenat da probate dekoltee koji bi izazvali saobraćajne nezgode!
  • Omogućava vam da se isključite iz spoljašnjeg sveta i spojite sa svojom bebom, smenjivanjem nežnih i dinamičnih pokreta, uvek dobrih za vaše telo i dobrobit vaše bebe. Slušajući različitu muziku, koju će i vaše dete čuti u utrobi i voleti posle rođenja, ono će sa muzikom povezati značajne momente simbioze sa vama.
  • Razmene anegdota iz svakodnevnice sa ženama u sličnoj situaciji će dedramatizovati, kroz humor i komunikaciju, male brige vezane za vaše stanje (otečene noge, vene koje se vide, uplašene muževe, ili pak one koji suviše insistiraju, pitanja vaše dece u vezi sa porođajem ili začećem).
  • Značajno će olakšati porađaj, s obzirom da ste naučile da dišete i da izolujete različite delove vašeg tela. Bićete u stanju da « gurate » mišićima karlice a da se pri tome ne ukočite i blokirate disanje.
  • Posle porođaja – da ponovo pronađete svoje telo od ranije.

Lična anegdota : U Francuskoj su posle porođaja seanse redukacije karlice prepisane od ginekologa kako bi povratile tonus. Meni to nije bilo potrebno zahvaljući časovima orijentalnog plesa.

Verujte mi, sve će ovo delovati da se osećate kao potpuna, ženstvena, interesantna, privlačna i poželjna žena. I ako se tako budete osećale tako će vas i drugi doživljavati.

Gospođe i gospođice, nemojte da dozvolite da vam predrasude pokvare jedinstvene momente koje samo mi, žene, imamo sreću da doživimo.

Dakle, spremne za početak? Zaboravila sam – ako želite da zatrudnite pogodite koji ples je najbolji za to! Razumele ste? Dakle reagujte i budimo u kontaktu! Jedva čekam da vas sretnem!

PS : Da li smo se dobro razmele ? Pitanje: već ste trudna, i savetovali su vam da izbegavate kupanje i sunce. Da li su vas dobro savetovali i da li ćete se povinovati?

Naravno da ne!!!! Znate, trudne ili ne, da se mora izbegavati prženje na suncu u najtoplije doba dana bez zaštite, da se ne treba udaljavati od obale ako niste dobra plivačica i da je još bolje plivati sa pratnjom. Razumele?!!! A très vite!

By | 2017-06-16T01:12:35+02:00 14 aprila, 2017|U medijima|0 Comments