Snežana Petrović – Pažnja, opasnost od odsjaja!

Početna/Blog/Snežana Petrović – Pažnja, opasnost od odsjaja!

Tornado entuzijazma je zahvatio moju naprednu klasu na dan kada se Snežana prvi put pojavila. U njenom tragu, pogledi su zbunjeni, zabavljeni, ponekad šokirani, ali ništa ne dostiže sunčano raspoloženje naše visoke lutkice sa velikodušnim potezima . Snežana nije imala sve neophodno ali je već posedovala suštinu: sposobnost da širi sreću. Dakle naravno, morali smo da radimo, organizujemo, pročistimo i savladamo, ali kakvo zadovoljstvo podučavati tako prijemčjivu plesačicu!

Novosti: Dragulji Azije, Međunarodni Božićni bazar, Festival Alternativa.

Njena jača strana: « joie de vivre » koja proizilazi iz Snežane i koji se pokazuje u svakom potezu , od treptaja na trepavici do arabeski, prolazeći kroz Shimmi.

Njena slaba tačka: Naličje spontanosti: previše „svega i odmah“ na štetu savladanog krešenda.

Razviti: Mirnu snagu. Potrebno je da nastaviš rad na dubljim potezima i tehnici. Završi svoje fraze čak i ako moraš da popraviš njihovu putanju (prevod za neupućene: umesto skakanja iz jednog poteza u drugi kada mislis da ti je izbor bio pogrešan prevedi ga u nešto drugo).

Moja poruka: Snežana, pozornica je tvoj dom, tu nema sumnje, i tvoj osmeh je zarazan . Ako predaješ onako kako da igraš, onda su tvoji učenici blagosloveni!!!

By | 2017-06-22T17:27:23+02:00 19 juna, 2017|Blog|0 Comments